Sobre mi

Benvinguts a 15 Pobles! Sóc Alba Segura Antolín. Graduada en Comunicació Audiovisual, vaig començar la carrera de Periodisme i aquest és el meu treball de culminació d’aquesta. “15 Pobles” és una mostra on posar en pràctica tot allò que he pogut aprendre durant aquests anys d’aquest apassionant món com és el periodisme. 

“15 Pobles” naix amb el principal objectiu de visibilitzar la comarca de Els Ports, però sobretot donar veu a la gent que treballa i viu per aquesta terra. En aquest moment de l’actualitat marcat per la problemàtica del despoblament de les comarques d’interior, hi ha gent que aposta per tirar endavant el seu negoci i continuar vivint en aquests pobles. És per això, que des d’aquest mitjà de comunicació digital es vol donar veu a aquesta gent, explicant els seus projectes de vida i negocis.

En aquest mitjà podreu trobar qualsevol mena de continguts, tots centrats en la comarca de Els Ports, la seua gent, la seua cultura i el seu patrimoni. Així mateix notícies relacionades que ajuden a millorar les comunicacions o impulsen noves fórmules de negoci per tirar endavant aquest territori. Així, es pretén arribar al màxim de lectors possibles enfocats a la gent que hi viu a Els Ports, però altres que tinguen curiositat per aquesta terra, o que visquen en el mateix context.

Fem periodisme dirigint la mirada als petits pobles de la comarca de Els Ports. Escrivim per donar veu a aquelles persones que habiten aquesta terra i la diversitat de les seues iniciatives. Realcem aquesta terra, reivindicant la seua cultura, història i natura.


Contacte

Passa alguna cosa al teu municipi de la comarca dels Ports? T’interessa algún tema en concret? Vols que parlem d’alguna cosa que et preocupa? Envia’ns un correu a: 15pobles@gmail.com i interearem resoldre’t els dubtes o cobrir allò que t’interessa.